Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. vasárnap, Vilmos

Biobolt az Etele téren (Keleföldi pályaudvar mellett)

Kategória: 
Gyógyászat
       
Megjelenés dátuma: 
2017, június 7
       
Azonosító: 
35601
Megnyitottuk Bioboltunkat a XI.ker. Etele tér 4. szám alatt (Kelenföldi pályaudvar mellett). Termékeink között, reform-élelmiszerek, laktóz-, glutén- és cukormentes termékek, fogyókúrás készítmények, vitaminok, étrend-kiegészítők és konyhai kisgépek is megtalálhatóak. Nyitva: hétfőtől-péntekig 9,30-18,00 óra között. Telefon: 30/779-1314 www.terraherba.hu
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

De mi is az a Szikla?  

Több mint hetvenéves, de a kevés beavatotton kívül senki sem tud Magyarország egyik legrejtélyesebb létesítményéről, a gellérthegyi Sziklaközpontról. A több emeletes bunkerból és külön épületből álló objektumból ellenőrizték hazánk légifolyosóit, sokáig szigorú katonai felügyelet mellett és furcsa munkakörülmények közt - írja az Origo.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.