Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 22. kedd, Menyhért, Mirjam

Etyeken eladó 2 szintes ház gyümölcs, szőlő, pince stb

Kategória: 
Lakás - Ingatlan
       
Megjelenés dátuma: 
2017, július 20
       
Azonosító: 
35931
ELADÓ: BP SZŐLŐSKERTJÉBEN Etyek központjában 1000 nm-es telken termőgyümölgyfákkal, szőlővel egy 2 szintes családiház 3 szoba, erkély és terasz 160 nm-es + pince, gazdasági épületek. Bármilyen vállalkozásra alkalmas. Esetleg a Villányi u közelében lévő lakásra cserélném érték becsléssel. T: 30/526-9936
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kevés a vér, véradásra hív az Országos Vérellátó  

Egy átlagos napon 1600-1800 ember ad vért Magyarországon, nyáron azonban visszaesik ez a szám. Az elmúlt hetekben ráadásul megnőtt az egészségügyi intézmények vérfelhasználása. A vérkészletek stabilitásának megőrzése érdekében az Országos Vérellátó Szolgálat véradásra hív mindenkit, aki egészségesnek érzi magát - írja a hvg.hu.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.