Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 22. kedd, Menyhért, Mirjam

Betanított munkás - Élelmiszeripar

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2017, július 26
       
Azonosító: 
35993
A Puratos Zrt. (www.puratos.hu), sütő és cukrászipari anyagokat, ipari margarinokat gyártó vállalat, XI. kerületi üzemébe, könnyű fizikai munkára betanított munkásokat keres. FELADATOK: - Alapanyagok mennyiségi átvétele és betárolása (liszt, tojáspor, só, cukor, olajok, csomagolóanyagok, stb.) - Alapanyagok kimérése és keverőbe öntése - Keverőgép üzemeltetése - Margarin gyártósor üzemeltetése - Gyártott termékek csomagolásba töltése - Zsákok, dobozok (10-25kg) címkézése, ragasztása, levarrása - Rakatképzés raklapra (640kg-750kg) - Raklap fóliázása - Raklap mozgatása a tároló helyre emelővel - Gépek és üzem műszak utáni takarítása FELTÉTELEK: - 8 általános iskolai végzettség MUNKAIDŐ: - 7 nap / 3 műszak, folyamatos MUNKAVÉGZÉS HELYE: Budapest XI., Galvani út. 6. JELENTKEZÉS: E-mailen: munka@puratos.hu tárgy: (kever) Telefonon: 30–9428-518 (hívható: 10:00–14:00)
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kevés a vér, véradásra hív az Országos Vérellátó  

Egy átlagos napon 1600-1800 ember ad vért Magyarországon, nyáron azonban visszaesik ez a szám. Az elmúlt hetekben ráadásul megnőtt az egészségügyi intézmények vérfelhasználása. A vérkészletek stabilitásának megőrzése érdekében az Országos Vérellátó Szolgálat véradásra hív mindenkit, aki egészségesnek érzi magát - írja a hvg.hu.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.