Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. hétfő, Vince, Artúr

Csőszerelő, hegesztő, gépszerelő álláslehetőség

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2018, január 8
       
Azonosító: 
37986
Technológiai gépészettel foglalkozó cég felvételt hirdet csőszerelő, hegesztő, gépszerelő szakmunkás munkakörben. Munkavégzés helye: Budapest,Gönyű, Szabadegyháza, Foktő Érdeklődi lehet: TAMAX Kft Bp, Nagytétényi út 48. Tel: 06-1-424-6060 Fényképes önéletrajzokat az alábbi e-mail címre várjuk:tamax@tamax.hu
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Karmesteri pálca, orgona, hit és család  

Másfél évtizedes szünet után 2017-ben ismét nemzetközi karmesterversenyt rendeztek hazánkban. A Magyar Televízió által közvetített Maestro Solti Nemzetközi Karmesterversenyen közönségdíjat nyert a huszonhét éves Dobszay Péter, a Szent Angyalok Plébánia orgonistája.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.