Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 23. péntek, Emőke

Csomagolási munka!

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2018, március 5
       
Azonosító: 
38597
Hosszútávra keresünk, azonnali kezdéssel, XI. kerület Budaörsi úti irodánkba, könnyű csomagolási munkára (elsősorban friss nyugdíjas) munkatársat. Elvárásaink: -heti 2-3 alkalommal 11-14 óra közötti munkavégzés, -precizitás, pontosság Amit nyújtunk: -kellemes környezet -megbízható, biztos háttér Jelentkezését várjuk fizetési igény megjelölésével : a 061-246-6527/102.m. telefonszámon vagy a noackhu@noack.hu E-mail címre.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ezekre figyeljen mielőtt sonkát vesz!  

Több mint 6700 tonnányi sonka és egyéb főtt-füstölt hús fogy a húsvéti ünnepi időszakban, amelyek értéke meghaladja a 10 milliárd forintot. Háztartásonként átlagosan 2,4 kilogramm a fogyasztás a húsvéti ünnepek idején.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.