Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 22. kedd, Júlia, Rita

Villanyszerelő

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2018, május 16
       
Azonosító: 
39466
Budapesti, XI. kerületi telephelyű, hang-, videó- és fénytechnikával foglalkozó cég felvételre keres önállóan dolgozni tudó, csapatmunkára is képes villanyszerelőt. Ívhegesztésben szerzett tapasztalat előny! Kritérium: B kategóriás jogosítvány Amit biztosítunk: versenyképes bér, cafetéria, munkaruha, szerszámok, telefon előfizetéssel, egyműszakos munkarend. Jelentkezni a hr@intertongroup.com vagy a +36 30 200 0872-es telefonszámon lehet.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A világ piacai mindenkinek nyitottak  

A magyar vállalkozások külföldön is lehetnek sikeresek - derült ki a Spin-Off Klub legutóbbi pódiumbeszélgetésén, ahol lehetőségekről és buktatókról is szó volt.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.