Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 19. péntek, Emma

alkusz

Nagyot drágult a kötelező biztosítás  

Az egymillió év végi biztosítóváltással érintett autós közel tíz százaléka ellenőrizte biztosítási díját ma reggelig az internetes kalkulátoron. Az autósok rekordmértékű, 27 százalékos díjemelkedéssel találkoztak díjszámításaik során - írja közleményében a Biztosítás.HU. A kalkuláló autósoknak valamivel több mint fele talált magának kedvezőbb díjat, a többi autósnak el kellett fogadnia díjának emelkedését.

Továbbra is lassan bővült az utasbiztosítási piac  

Csaknem 11 milliárd forint díjbevétellel zárt az utasbiztosítási piac tavaly a Netrisk.hu adatai szerint, a néhány százalékos növekedést nem a biztosítottság javulásának, hanem a külföldi utazások számának emelkedése eredményezte - közölte a Netrisk online biztosításközvetítő.

Tovább csökkentek az online lakásbiztosítási díjak  

Folytatódott az online kötött lakásbiztosítások átlagdíjának lassú csökkenése tavaly a Netrisk.hu adatai szerint, a díjak az elmúlt két évben 3,5 százalékkal mérséklődtek - közölte a biztosításközvetítő portál.

Emelkedő kgfb díjakkal kalkulálnak az online alkuszok  

Díjemeléssel számolnak a november másodikán kezdődő kötelező gépjármű felelősségbiztosítási kampányban az online alkuszok. Egyikük szerint akár 10-15 százalékkal is emelkedhetnek a díjak az előző kampány 12500 forintos átlagdíjához képest.