Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 23. péntek, Emőke

1-es villamos: egyirányúsítják az Etele út egy szakaszát

Újbuda   |   2018, március 8 - 15:03
Nyomtatóbarát változatSend by email

Március 10-én egyirányúsítják az Etele út, Bártfai utca–Somogyi út közötti szakaszát az 1-es villamos Kelenföld pályaudvarig történő meghosszabbításához kapcsolódóan.

Az 1-es villamos Kelenföldi pályaudvarig történő meghosszabbításával összefüggésben - közmű- és vágányépítési munkálatok miatt - egyirányúvá válik az Etele út, Bártfai utca – Somogyi út közötti szakasza Kelenföld Városközpont irányába. A korlátozás március 10-én 10 órától várhatóan augusztus 31-ig tart.

A Bártfai utcánál tervezett új, ideiglenes megálló helyett a jelenlegi ideiglenes megálló üzemel tovább.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ezekre figyeljen mielőtt sonkát vesz!  

Több mint 6700 tonnányi sonka és egyéb főtt-füstölt hús fogy a húsvéti ünnepi időszakban, amelyek értéke meghaladja a 10 milliárd forintot. Háztartásonként átlagosan 2,4 kilogramm a fogyasztás a húsvéti ünnepek idején.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.