Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. szerda, Lukács

Bocskai út: éjszakai munkavégzésre hívja fel a figyelmet a kivitelező

Újbuda   |   2016, október 12 - 11:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

Éjszakai munkavézésre hívja fel a lakosság figyelmét a Bocskai út felújítását végző Colas Út Zrt. A társaság október 12-14. között minden éjszaka zajjal járó útépítési munkálatokat végez a Kosztolányi Dezső tér környékén.

A Bocskai út kivitelezése során, szerdán és csütörtökön éjszaka a Kosztolányi Dezső téren útépítési (aszfaltmarási, aszfaltozási) munkát végez a kivitelező.

A munkavégzés ideje:

2016. október 12. 22.00 - október 13. 5.00

2016. október 13. 22.00 - október 14. 5.00

Az előforduló kellemetlenségekért, illetve esetleges munkazajokért a lakosság elnézését kérik.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kezdődik az influenzaszezon  

Már elérhető az influenza elleni védőoltás a háziorvosoknál - értesült az InfoRádió. Idén is 1,3 millió adag vakcinát biztosít az állam a háziorvosoknak.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.