Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 23. hétfő, Béla

Felhívás az Albert sétány közösségi tervezésére

Újbuda   |   2017, június 20 - 10:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Önkormányzat a lakosság bevonásával tervezi meg az "Albert sétány" (Fehérvári - Andor - Rátz László - Etele utak közötti terület) jövőjét.

A Fehérvári út - Andor utca - Rátz László utca - Etele út között a kerület egyik leghangulatosabb lakótömbje fekszik. Emberi léptékű, élhető terei méltán teszik népszerűvé az ott lakók körében. A korábbi évek fejlesztéseit most újak követhetik, amelyhez közösen meg kell határozni a beruházás főbb pontjait. Újbuda Önkormányzata ezért közösségi tervezést hirdet, amelyhez minden környékbelit invitál. - Itt az alkalom, hogy közösen gondolkodjunk, és határozzuk meg együtt a terület jövőjét! – hirdeti.

A tervezés részeként egy kérdőív kitöltésére bíztatja a lakosságot, a kérdőív itt érhető el:

www.budapestdialog.hu/albertsetany
https://www.facebook.com/albertsetany/

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda a fiatalok jövőjét is segíti  

“Tégy rendet a jelenben! Vedd kezedbe a jövőt!”- ezzel a jelmondattal folytatódott a 2017 elején indult Újgeneráció Program a kerületben. Április 20-án három helyszínen, izgalmas programokkal várták az érdeklődőket, a rendezvényt Hoffmann Tamás polgármester nyitotta meg az UP Centerben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.