Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 23. hétfő, Béla

Június második felében pótlóbusz jár a körúti villamosok vonalán

Újbuda   |   2017, június 9 - 14:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Pályamunkálatok miatt pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett június 17-27. között a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed között.

A BKV Zrt. panel- és síncserét végez az Irinyi József utcában és a Goldmann György téren a Karinthy Frigyes út és a Petőfi híd, budai hídfő között. Ezért a 4-es és 6-os villamos helyett június 17-27 között pótlóbuszok járnak a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed között. A lezárás ideje alatt minden éjszaka 0:00 és 4:00 között a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekednek a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között. A pótlóbuszok közlekedését forgalomtechnikai intézkedések segítik majd.

A hétvégi napokon kiegészül a forgalmi korlátozás:

Június 17-én és 18-án a dél-budai végállomástól a Nyugati pályaudvarig járnak a pótlóbuszok, a villamosok pedig a Széll Kálmán tér felől az Oktogonig közlekednek, mert a Ferenc körúton és az Erzsébet körúton is síncserét végez a BKV.

Június 24-én és 25-én a 4-es és a 6-os villamosok teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, mert a Szent István körúton és a Margit körúton pályakarbantartást végeznek. Ezen a hétvégén a 17-es villamos csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között jár.

A munkálatok idején érvényes közlekedési rendről a BKK a forgalomkorlátozást megelőzően részletes tájékoztatást ad.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda a fiatalok jövőjét is segíti  

“Tégy rendet a jelenben! Vedd kezedbe a jövőt!”- ezzel a jelmondattal folytatódott a 2017 elején indult Újgeneráció Program a kerületben. Április 20-án három helyszínen, izgalmas programokkal várták az érdeklődőket, a rendezvényt Hoffmann Tamás polgármester nyitotta meg az UP Centerben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.