Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 22. csütörtök, Beáta, Izolda

Már regisztrálhatnak a sportegyesületek sport célú támogatásra

Újbuda   |   2016, február 10 - 11:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén is pályázhatnak sportcélú támogatásra az újbudai székhellyel rendelkező sportszervezeteket. Ehhez első lépésben regisztrálniuk kell.

Újonnan alakult és az előző években már regisztrációval rendelkező sportszervezeteknek is regisztrálniuk kell idén a sporttámogatás igényléséhez. Erre március 14-ig van lehetőség. Pályázatot kizárólag a 2016. évre vonatkozó, érvényes regisztrációval rendelkező sportszervezetek nyújthatnak majd be a vissza nem térítendő támogatásra, amelynek várható kiírása április 1.

A regisztrációt írásban kell eljuttatni az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. irodájába (1116. Budapest, Hauszmann A. u. 5.) vagy elektronikusan a nemeth.nora@sport.ujbuda.hu email címen lehet ezt megtenni.

A beadandó dokumentumok:

Felhívás regisztrációra

Kitöltési segédlet

Kitöltési útmutató 2016 - 1. rész

Kitöltési útmutató 2016 - 2. rész

Regisztrációs lap

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Húsvéti tojások iskolásoktól időseknek  

A régi hagyomány szerint idén is négy újbudai iskola vállalta, hogy tanulóik segítségével elkészítenek 600 hímes tojást, amelyeket húsvétkor a kerületi vezetők az idősotthonok lakóinak ajándékoznak majd. Király Nóra és Molnár László alpolgármester március 20-án meglátogatta a meglepetéseket készítő oktatási intézményeket, és megajándékozták az ajándékkészítőket.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.