Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. péntek, Tivadar

Megtisztítják a budapesti hidakat

Újbuda   |   2018, április 10 - 15:54
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szerda éjszaka a Lánchidat, csütörtök éjjel a Szabadság hidat mossa a FKF Nonprofit Zrt.

Április 11-én (szerdán) éjszaka a Lánchídat, 12-én (csütörtökön) a Szabadság hidat tisztítja meg a FKF Nonprofit Zrt. A munkálatokat mindkét napon 23.30 óra és 04.30 óra között végzik az érintett hidak teljes lezárása mellett.

A társaság azt kéri a lakosságtól, hogy a jelzett időpontokban más útvonalat válasszon úti célja eléréséhez.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Emlékezés a BEAC pályára  

Fotó: beac.hu

Május 8-án a Mező utcai BEAC-stadion helyén, az Allee parkjában állít emléket az egykori pályának a BEAC az EMMI, a Magyar Olimpiai Bizottság, Újbuda Önkormányzata és az Allee bevásárlóközpont. Az eseményre a Magyar Sport Napja és a BEAC-120 emlékév alkalmából kerül sor.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.