Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 21. szerda, Benedek

Nagycsaládosok karácsonyoztak Gazdagréten

Újbuda   |   2016, december 19 - 14:03
Nyomtatóbarát változatSend by email

Húsz éve minden esztendőben megtartják a nagycsaládosok karácsonyát a Gazdagréti-Csíkihegyek Általános Iskolában. Idén a program december 16-á, amelyre mintegy 600 három vagy többgyerekes újbudai családot hívtak meg.

Győrffyné Molnár Ilona, az Újbudai Önkormányzat Humánszolgálati Igazgatóság igazgatója elmondta, a nagycsaládosokat minden évben támogatja az önkormányzat, idén is gyerekeik után kapták meg a karácsonyi segítséget. Szerinte azonban ez a gesztus önmagában személytelen, ezért is szervezik meg évről évre a nagycsaládosok karácsonyát.

A Gazdagréti-Csíkihegyek Általános Iskola tornatermében a Kaláka együttes koncertezett, a színházteremben bábszínházzal szórakoztatták a gyerekeket, az ebédlőben pedig minden korosztály saját kezűleg készíthetett ajándékot, karácsonyfadíszt.

A program legizgalmasabb része a tombola volt, az ajándékokat Molnár László alpolgármester osztotta ki. Az önkormányzatnak, a támogató vállalatoknak és magánszemélyek felajánlásának köszönhetően senki nem ment haza üres kézzel.

H. S.

A támogatók listája elérhető itt.

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Húsvéti sokadalom a Fonóban  

Húsvéti sokadalmat rendez a Fonó Budai Zeneházban az Újbudai Polgárok Egyesülete és a "Porway's Art művészeti Egyesület".

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.