Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 23. hétfő, Béla

Pont játék - eredményhirdetés

Újbuda   |   2017, december 7 - 12:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

Lezárult a Pont Magazin kvízjátéka.

December 3-án végetért a Pont Magazin kvízjátéka. A nyerteseket kisorsoltuk, nevüket alább közzétesszük. A nyereményük egy-egy ajándékcsomag, amiben egy fényterápiás kezelésre szóló utalványt, könyveket, B32 Galéria és Kultúrtér-be szóló jegyeket, és sok kis ajándékot rejtettünk. A csomagot a Pont Magazin és az Újbuda lap szerkesztőségében december 12-én, kedden (1113 Zsombolyai utca 5., II. emelet, 209.) lehet átvenni. .. Várjuk jelentkezésüket a pontmagazin@pontmagazin.hu e-mail címen!

Gratulálunk!

NYERTESEK

Csaba B. László
Csender György
Hubai Mihály
Kajuha Kitti
Kempf Kitti
Kovács-Győrffy Éva
Nagy Gréta
Nagy Zsuzsanna
Radnóti György
Sóvágó Krisztina
Votisky András

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda a fiatalok jövőjét is segíti  

“Tégy rendet a jelenben! Vedd kezedbe a jövőt!”- ezzel a jelmondattal folytatódott a 2017 elején indult Újgeneráció Program a kerületben. Április 20-án három helyszínen, izgalmas programokkal várták az érdeklődőket, a rendezvényt Hoffmann Tamás polgármester nyitotta meg az UP Centerben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.