Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 24. kedd, György

Szavazzon piktogramokra!

Újbuda   |   2017, február 9 - 12:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az önkormányzat tavasztól új pikto­gramokat kíván megjeleníteni több parkban, közterületen és közösségi, illetve önkormányzati fenntartású intézményben.

A jelzések a városkép színesebbé tételét hivatottak betölteni, nem mellesleg a városkép az új grafikai elemekkel modernebb stílust is ölt. Két grafikai stílus verseng egymással, kérjük, írják meg nekünk levélben vagy elektronikus formában, melyiket látnák szívesebben Újbudán. A tárgyba írják be a „Piktogram” megjelölést, és elég a halmaz sorszámát, vagyis az 1-est, vagy a 2-est elküldeni, illetve ha van észrevételük vagy javaslatuk, kérjük, fogalmazzák meg nekünk.
Előre is köszönjük.
E-mail:
media@ujbuda.hu
Levelezési cím: 1113 Bp., Zsombolyai utca 5.,
Újbuda szerkesztősége
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Harmincéves a BMX-esek alapkönyve

Harminc éve alkotta meg a magyar BMX kerékpározás alapkönyvét a Kiss L. György és G. Németh György szerzőpáros. A Repülő bicikli azóta a “riderek bibliája”. Az évforduló alkalmából kerékpáros találkozót tartottak a Bikás parkban, amelyen bárki megismerhette az akrobatikus figurákat.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.