Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 21. szerda, Benedek

Szókratész védőbeszéde az AKH-ban

Újbuda   |   2017, november 13 - 14:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Haumann Péter színművészre teltház várt az Albertfalvi Közösségi Házban november 12-én. Az ingyenes előadás az Albertfalvi Napok rendezvénysorozat része volt.

Haumann Péter személyesen fogadta azokat a nézőket, akik gyorsan regisztráltak a programra. A színművész az előadás előtt beszélt a mű keletkezéséről, történetéről és annak állandó aktualitásáról. Elmondta: számára különösen fontos az egy órás monológ, amelyet 47 éve adott elő először.
Az Albertfalvi Napok programjai 14-én kedden este folytatódnak Zsolti bácsi konyhájával, ahol várhatóan sztrapacska készül. Szombaton 10 órakor egy székely mesemondó, lábbábos érkezik, majd este tartják az Albert Bált, ahol a Petőfi Musical Stúdió és a Bulletproof Band mellett lesz Salsa és hastánc bemutató, tombola és természetesen tánc is.

Az albertfalvi rendezvénysorozat Andresz Kati és Gulyás Ádám rémkomédiájával zárul vasárnap 18 órakor. A Pandora szelencéje című ingyenes előadást Dényi Krisztián rendezésében tekinthetik meg az érdeklődők.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Húsvéti sokadalom a Fonóban  

Húsvéti sokadalmat rendez a Fonó Budai Zeneházban az Újbudai Polgárok Egyesülete és a "Porway's Art művészeti Egyesület".

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.