Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 19. hétfő, József, Bánk

Tájékoztató a kéményellenőrzések ütemezéséről

Újbuda   |   2018, január 4 - 14:45
Nyomtatóbarát változatSend by email

Közzétette a 2018. évi kéményellenőrzések tervezett ütemét a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft.

Annak érdekében, hogy a szolgáltató a lehető legkevesebb gondot okozza, az ellenőrzés időpontjáról tájékoztatja ügyfeleit. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küld számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A 2018. évre tervezett ütemezés ezen a linken érhető el:

http://kemenysepro.hu/wp-content/uploads/FOKETUSZ_Kemenyellenorzes-utemezes_11-ker_2018.pdf

Az ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények (jogszabályváltozások, táppénzek

stb.) tükrében változhat.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbudán az időskor nem hátrány, hanem lehetőség  

A XI. kerületben élők közel negyede, mintegy negyvenkétezer ember hatvan év fölötti, ezért itt mindig kiemelt helyen szerepelt az időskorúak tisztelete, életminőségük támogatása. Az Újbuda 60+ Program, a kerület idősbarát politikájának sorvezetője olyan komplex rendszerré nőtte ki magát, amely évente átlagosan húszezer újbudait ér el programjaival és segítő szolgáltatásaival.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.