Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 27. kedd, László

Vállalati önkéntes nap a BT ROC-nál

Újbuda   |   2016, szeptember 29 - 12:37
Nyomtatóbarát változatSend by email

Önkéntes napot tartott Újbudán a British Telecom (BT) mintegy ezerötszáz munkatársat foglalkoztató budapesti tagvállalata a BT ROC. A cég munkatársai természetrendezési feladatokban segédkeztek a kerületben.

A British Telecomhoz tartozó BT ROC önkéntesei a cég újbudai székhelyének közelében (az Egérút – Poprádi út – Keserűvíz utca – Kétvölgy utca – Kőérberki út – Hosszúrét út mentén) végeztek területrendezést. - A BT az önkéntességen kívül számos programmal szeretné felkarolni a tehetséges fiatalokat, támogatni az egyetemi diákok gyakorlati tudás szerzését, megismertetni őket a szolgáltató központok nemzetközi világával - mondta Grócz Mária, a BT ROC HR igazgatója. Hozzátette: az önkéntességi napra választott célok is ezt helyezik fókuszba teljes összhangban a BT globális célkitűzéseivel.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Henryk Slawik és idősebb Antall József emlékműve a Goldmann György téren  

Henryk Slawiknak és idősebb Antall Józsefnek emléket állító szobrot avattak a Goldmann György téren. A szobor ünnepélyes avatásán többek között Kövér László, az országgyűlés elnöke, Marek Kuchcinski, a lengyel szejm elnöke, valamint Tarlós István főpolgármester és Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere is részt vett.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.