Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 18. kedd, Arnold, Levente

Virág Erika vásárol teljes gyűjteményt-régiség!

Kategória: 
Régiség
       
Megjelenés dátuma: 
2019, május 14
       
Azonosító: 
43762
VIRÁG ERIKA vásárol bécsi aukciós ház részére teljes gyűjteményt, bútort, koloniált is, zongorát, porcelánt, ezüstöt, órát, festményt, régi pénzeket, katonai kellékeket, kitüntetéseket, könyveket, csillárokat, szőnyegeket. Teljes hagyatékot kiürítéssel. Hétvégén is hívható. T:06/1/618-7682., Mobil: 06/30/324-4986.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Fókuszban a távfűtés korszerűsítése  

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és 2020 március 31 között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.