Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 18. kedd, Arnold, Levente

Kelenföldi 3.sz. Lakásszövetkezet - Ügyvezető pozíció

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2019, június 12
       
Azonosító: 
44024
A 11. kerületi Kelenföldi 3.sz. Lakásszövetkezet házkezelési teendők ellátásához keres ÜGYVEZETŐI tisztség betöltésére alkalmas tapasztalt magánszemélyt, vállalkozást. További információ: kelenfold3.jelolobizottsag@gmail.com, T: +36(30)2006861. Leadási határidő: 2019. június 24. hétfő 19.00 óra.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Fókuszban a távfűtés korszerűsítése  

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és 2020 március 31 között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.