Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 24. szombat, Bertalan

Óvodapedagógusokat, dajkát keresünk

Kategória: 
Állás
       
Megjelenés dátuma: 
2019, július 15
       
Azonosító: 
44267
Óvodapedagógusokat keresünk a XI. kerületi Lágymányosi Óvoda telephelyeire, 1 főt határozatlan, 3 főt határozott idejű szerződéssel. Újbudai pótlékot /30.000.-Ft/ tudunk biztosítani. Csicsergő Telephelyünkre keresünk 1 fő dajkát is. Várunk lelkes csapatunkba! Jelentkezéseket az info@lagymanyosiovi.ujbuda.hu címre várjuk.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Szombaton kezdődhet az aláírásgyűjtés  

Pénteken nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.