Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 24. szombat, Bertalan

Régiség vásárlás azonnali fizetéssel!

Kategória: 
Régiség
       
Megjelenés dátuma: 
2019, augusztus 12
       
Azonosító: 
44397
NAGY ZSUZSANNA- hívjon bizalommal! Azonnali készpénzért vásárolok bútorokat, varrógépeket, festményeket, Herendi, Zsolnay porcelánokat. Könyveket karórákat, bizsukat, csipkéket. Szőnyegeket hibásan is. Ezüst tárgyakat, kitüntetéseket, érméket, régi pénzeket. Teljes lakás dekorációt, komplett hagyatékot. Hívjon bátran az ön megbízható partnere: 12 ker. akár 1 órán belül is. T: 06/30/907-9910.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Szombaton kezdődhet az aláírásgyűjtés  

Pénteken nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.