Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 22. csütörtök, Csilla, Noémi

Takarítást vállalok

Kategória: 
Közlemény
       
Megjelenés dátuma: 
2021, február 25
       
Azonosító: 
51312
Tisztelt Olvasó Lakását; irodáját teljes biztonsággal tisztának tudhatja; ha takarítását rám bízza. Több éves tapasztalattal hátam mögött; nem csak ott takarítok ahol a papok táncolnak: ott is ahol a pókok lakóinak.. Megbízható referenciával rendelkezem. Ha felkeltettem érdeklődését; elnyertem bizalmát kérem hívjon bizalommal. Akár alkalmi jelleggel is. Pap Kira Telefon: 06305891633
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Megnyíltak a Bóbita új csoportszobái  

Befejeződött a férőhelybővítés a Bóbita bölcsőde új épületrészében, ahol a 28 új férőhely kiszolgálására helyet kapott két foglalkoztató – a hozzá tartozó fürdetővel és két átadóval –, valamint nevelőtestületi terem, pszichológusi szoba, sószoba és raktár.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.