Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 17. vasárnap, Hedvig

Hangverseny nov. 5 - én!

Kategória: 
Közlemény
       
Megjelenés dátuma: 
2021, október 4
       
Azonosító: 
53386
Hangverseny a Ciszterci Szent Imre templomban 2021 november 5-én 17 órakor. Újbuda Ezüstkar 5+1 jubileumi rendezvénye A műsorban felhangzanak egyházi művek, magyar népdalok, népdal feldolgozások és más népek dalai. Közreműködik: Lászlófi Zselyke és Gellért Dorka hegedű, Varga Bernadett ének, Hámori Belián ének Zongorán kísér: Yumiko Sakai Citerán közreműködik: Földházi Pál Vezényel: Békés Gyöngyi Az előadás díjtalan. A hangversenyt támogatja az Újbuda Önkormányzat
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.