Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 17. vasárnap, Hedvig

Eladó lakás

Kategória: 
Lakás - Ingatlan
       
Megjelenés dátuma: 
2021, október 12
       
Azonosító: 
53460
Eladó nagypolgári, liftes lakás a XI. kerület, Villányi úton. 108 nm, második emelet, nagy belmagasságú, 3 szoba plusz 1 cselédszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC. 2 bejárat a lépcsőházról és a függőfolyosóról. Hatalmas belső udvar fákkal, növényekkel. A legnagyobb szobából szemközt a Szent Margit Gimnázium látható, este fénykereszttel. Móricz Zsigmond kőrtér 2 perc gyalog. Feneketlen tó kb. 3 perc séta. Azonnal beköltözhető. Tulajdonos: +3620 3211913 vagy +3620 5581364
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.