Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 2. szerda, Melinda, Vivien

A képviselő szerint... – Csernus László

Újbuda   |   2020, november 13 - 08:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

Betartotta? Nem! – Csernus László véleménye

A legutóbbi testületi ülésen frakcióvezetőként értékeltem az elmúlt egy esztendő „tevékenységét”, az elvesztegetett évet. Sajnos kijelenthető, hogy a választási ígéretek csupán ígéretek maradtak, el sem kezdték megvalósítani őket, és becsapták a választókat. Panaszkodással és másra mutogatással telt az első év, amellyel még a polgármester sem elégedett. Elmaradt megemlékezések, értékvesztés, ez jellemzi Újbuda jelenlegi vezetését. Mindenki emlékszik még, mit ígértek? „A kerületi feladatokat nem áthárítjuk, hanem vállaljuk a felelősséget.” Panaszkodni viszont csak az újbudai lakosoknak van joguk, akiket átvertek. Hajléktalanok mindenütt, mocsok, szemét a közterületeken. Nem ezt ígérték! Becsapták azokat, akik a balliberálisokra szavaztak. Még csak időarányosan sem teljesült semmi! Az Újbudát vezető koalíció ismét kettős mércét alkalmazva, napirendre sem vette Jankó István és Molnár László képviselőnek a gyermekek védelmét szolgáló előterjesztését, amely megvédené őket a társadalom többsége által károsnak tartott ideológiáktól, az LMBTQ propagandától. Az óvodák pedagógiai programját ne befolyásolják, az óvodapedagógusokat ne félemlítsék meg, hagyják békén a gyerekeket! Álságos módon rótta fel nekünk a Momentum két képviselője is, Orosz Anna és Daám Alexandra azt, amit ők rendszeresen tettek: gyermekekkel fotózkodtak. Amikor ezzel szembesítettük őket, hogy rajtakaptuk a hazugságon, csodálkozó szemmel, zavartan néztek. A kormány 220 millió forinttal támogatja az Újbudai Bóbita Bölcsőde fejlesztését. Ennyit a baloldali vezetésű kerületek kivéreztetéséről.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Átadták a Zöld Óvoda minősítéseket  

Bakai-Nagy Zita és Orosz Anna alpolgármesterek december 1-jén személyesen adták át az "Örökös Zöld Óvoda" és a "Zöld Óvoda" címet igazoló okleveleket, és az ehhez járó jutalmakat öt intézményben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.