Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

A védekezés nem állhat meg!

Újbuda   |   2020, július 29 - 12:35
Nyomtatóbarát változatSend by email

Munkavédelmi eszközöket adományozott a HAHN+KOLB Hungária Kft. Újbuda Önkormányzata részére. Az arcmaszkok és fertőtlenítő kendők a XI. kerületi GAMESZ-hez kerültek.

Fertőtlenítő kendőket és arcmaszkokat ajánlott fel Újbuda Önkormányzata részére a HAHN+KOLB Hungária Kft. Az eszközök átadása megtörtént, azokat a Gazdasági Műszaki Ellátó Szolgálat (GAMESZ) használja majd gyermekekkel foglalkozó dolgozóik (óvónők, pedagógusok, személyzet) védelme érdekében.

Az adomány tartalma: 5 darab DWA 80 Plus vödrös fertőtlenítő kendő, 300 lap/vödör és 10 doboz egészségügyi maszk (orvosi) (50 darab/doboz).

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.