Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. kedd, Tivadar

A Vivicittá miatt április 17-én forgalmi változások lesznek

Újbuda   |   2016, április 15 - 13:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

A 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás eseményének idején április 17-én forgalmi változások lépnek érvénybe az I., II., V., IX., XI., XII. kerületben, valamint a Margitszigeten az esemény idején, 06:00 és 18:00 óra között.

Április 16-án és 17-én kerül sor a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseményére, a hagyományos Telekom Vivicittá Városvédő Futásra. A rendezvény miatt április 17-én forgalmi változások lépnek érvénybe az I., II., V., IX., XI., XII. kerületben, valamint a Margitszigeten az esemény idejére, előreláthatólag 06:00 és 18:00 óra között. A lehető legrészletesebb és legfrissebb információk: a forgalmivaltozasok.hu oldalon találhatók, így a terelésekről az összes információ ABC sorrendben, a terelésekről az összes információ időrendi sorrendben, és a terelésekről szóló részletes térkép is.

A terelésekről az összes információ ABC sorrendben itt található.

A terelésekről az összes információ időrendi sorrendben itt található.

A terelésekről szóló részletes térkép itt található.

Az eseményről bővebb információ itt található.

BSI/Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Karinthy és a Nézőművészeti Kft.  

Az Utazás a koponyám körül című Karinthy-kisregény színpadi adaptációjának bemutatására készülnek a Nézőművészeti Kft. művészei, Scherer Péter és Marton Róbert, Gyulai Eszter közreműködésével. Az alkotói folyamatról, a Karinthy családhoz való kötődésről és az őszre tervezett előadásról beszélgetett a művészekkel Kovács Gabriella a B32 Galéria és Kultúrtér Hármas szereposztás című podcastsorozatában.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.