Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 22. szombat, Vince, Artúr

Ajándékok a sporttáborok lakóinak

Újbuda   |   2018, augusztus 10 - 09:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

Több héten át tartott az önkormányzat és a StarSport Akadémia közös tábora a Nyéki Imre Uszodában.

A gyerekeknek sportoláshoz és strandoláshoz hasznos ajándékokat kaptak.

Újbuda Önkormányzata idén is igyekezett minél több gyermeknek lehetőséget nyújtani arra, hogy nyári táborban tanulhasson úszni, sportoljon és közben sok közösségi élménnyel is gazdagodjon. Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Kft. vezetője és munkatársai ezúttal a Nyéki Imre Uszodába látogattak el, ahol több héten át tartott az önkormányzat és a StarSport Akadémia közös tábora. A gyerekeknek sportoláshoz és strandoláshoz hasznos ajándékokat adományoztak.

Idén nyáron 1000–2000 gyermek vehetett részt Újbuda színvonalas táboraiban. A Nyékiben végig az úszásoktatáson volt a hangsúly, de többféle sportprogramot és játékos csapatversenyeket is tartottak a mozgásért rajongó gyerekeknek. Az ajándékozásról Kocsis Sándor úgy nyilatkozott, hogy „mindig nagy öröm ilyen sok mosolygó gyerekarcot és csillogó szemeket látni, már ezért is megéri a sok befektetett munka”.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.