Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Az újbudai székhelyű BT lett az egyik legvonzóbb munkahely

Újbuda   |   2017, április 12 - 10:33
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szolgáltatók versenyében a British Telecommunications (BT) magyarországi szolgáltató központja, SSC-je lett a legvonzóbb munkahely a Randstad Employer Brand 2017 magyarországi megmérettetésén. A BT székhelye Újbudán a Budafoki úton található.

A kiterjedt kutatásra épülő díj a munkavállalók értékelése alapján a legvonzóbb hazai munkáltatókat ismeri el. „A BT még idejében felismerte a munkaerő toborzást érintő kihívásokat, és átfogó intézkedésekkel törekszik arra, hogy minél előnyösebb lehetőségeket kínáljon a munkatársaknak” – mondta Szabó Zoltán ügyvezető. Szerinte az elismeréssel stratégiai jelentőségű munka gyümölcse ért be. „A BT-nél nem díjakban, hanem felelősségteljes munkában gondolkozunk, ezek az elismerések ugyanakkor jóleső visszaigazolásai, fokmérői annak, hogy jó úton haladunk” – tette hozzá.

Az iparág képviselői éles versenyt vívnak az újonnan belépő munkaerő megszerzésében.

A Randstad felmérésében először került a BT az első 10 közé, és lett kategóriájában a legvonzóbb munkaadó. A társaság mint a hazai SSC szektor egyik legnagyobb szereplője, a vállalat családbarát fókuszú, stratégiai gondolkozását díjak sora kíséri. 2012-ben, 2014-ben és 2016-ban is elnyerte az Év Családbarát Munkahelye díjat, idén februárban pedig rangos nemzetközi elismerést nyert oktatási programjával. A CEE Shared Services and Outsourcing Awards gálán a BT példamutató egyetemi-partnerségi programjáért kapott fődíjat. A BT 1999-ben a gyorsan növekvő kelet-közép-európai piacon elsőként nyitotta meg budapesti irodáját. 2007-ben Magyarországon hozta létre Európai Szolgáltató Központját (BT ROC Kft.), mely ma már két telephelyen, Budapesten és Debrecenben, összesen több mint 2200 főt foglalkoztat.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.