Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 7. kedd, Apollónia

Babakocsis sétanap június 26-án

Újbuda   |   2019, június 20 - 10:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

Negyedik alkalommal rendez Újbuda Önkormányzata sétanapot, hogy a résztvevők babakocsival és kerekes székkel teszteljék kerületünk utcáit.

A június 26-án délelőtt fél 10-kor kezdődő program célja, hogy az érintettek együtt rajzolják meg a kerület akadálymentes térképét. A legkisebbek kedvenc programjával, a Ringatóval kezdődik az esemény, majd az önkormányzattól az Allee Bevásárlóközpontig vezet az út. A végállomáson a résztvevőket kis meglepetés várja. A sétán részt vesz a kerületünkben élő Trokán Anna színésznő és Juhász Anna irodalmár is, mindketten kismamák. Az előzetes regisztrációkat június 24-éig várják a setanap@ujbuda.hu címen. További információ: csaladbarat.ujbuda.hu.

(Újbuda)
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.