Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. hétfő, Lukács

Body&Mind Est a BEAC-ban

Újbuda   |   2016, február 9 - 14:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

2016-ban ELTE Aerobik+ néven új programsorozat indult a BEAC szervezésében, amelyben az edzések mellett az egészséges táplálkozással kapcsolatos előadások, életmód programok, tanácsadás, és egyéb továbbképzések is helyet kapnak.

Az ELTE Aerobik+ Program következő eseménye február 18-án az ELTE Sporttelepén az ELTE Aerobik Body&Mind Est, amelyet azért rendeznek meg, hogy ne pusztán a test, de a szellem és a lélek is felfrissüljön a következő tanulós-dolgos félév előtt. A rendezvényre nem csak egyetemistákat, hanem minden érdeklődőt várnak.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BEAC-os tánc, aerobik, cheerleading, jóga és zumba edzések is mutatják, hogy jelentős az igény a rendszeres testedzésre és az egészséges életmódra. A BEAC Aerobik Szakosztályának munkatársai több területen is előrelépést terveznek: kiemelt céljuk, hogy olyan órákkal színesítsék az eddig is bőséges kínálatot, ahol több eszközt használhatnak a sportolók. A Mérnök utcában step-aerobik edzéseket is tartanak. 2016-tól az edzők szakmai munkájára, továbbképzésére is több figyelmet szentel a klub. A szakosztály együttműködést kötött a Fitness Companyval, akik szakmai partnerként segítik majd az edzők továbbképzését, az egyesületi programokat pedig bemutatóikkal és előadásaikkal teszik még változatosabbá. További információk az edzésekről és a programokról a Facebook-on.

Időpont: 2016. február 18. 18:00
Helyszín: ELTE Sporttelep (1119 Budapest, Mérnök utca 35.)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kajak-kenu: Kisbán Zsófia világbajnoki ezüstérmes  

MTI/Szigetváry Zsolt

Óriási sikert hozott a Koppenhágában megrendezett kajak-kenu világbajnokság a magyaroknak: az éremtáblázaton az első helyen zártak, hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot hoztak haza Dániából.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.