Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 27. szombat, Ákos, Bátor

Bomba: ideiglenes forgalomkorlátozás a kerületben

Újbuda   |   2020, június 10 - 10:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt lezárásra kell készülni a 11. kerület több részén csütörtökön - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK).

A BRFK II. világháborús bomba kiemelése és hatástalanítás miatt június 11-én 19 órától várhatóan éjfélig lezárja a 9., 11., 21. kerületek által határolt területet:

Rákóczi híd - Soroksári út - Földváry utca meghosszabbított vonala a Duna irányába – Weisz Manfréd úti MOL töltőállomás magasságában a Csepel sziget kelet-nyugat irányba – Kopaszi gát közötti terület, valamint a Duna ezen szakaszai.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Magyar Parasport Napját ünnepeltük  
 

Február 22-én ünnepeljük 2017 óta a Magyar Parasport Napját. 1970. február 22-én, ugyanis ezen a napon alakult meg a Mozgásgátoltak Halassy Olivér Sport Clubja, a Mozgásjavító Intézmény falai között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.