Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 29. kedd, Mihály

Családi nap az állatokért

Újbuda   |   2020, szeptember 14 - 09:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szeptember 6-án a Fehérvári úton tartotta családi napját a Szurkolók az Állatokért szervezet.

Az egésznapos programra sok állatvédelemmel foglalkozó társszervezet ieljött, és számos celebritás személyes jelenlétével jelezte, támogatja az állatvédőket. A látogatók örökbe is fogadhattak itt gazdátlan állatokat, de tombola megvásárlásával, adakozásokkal támogathatták a szervezet munkáját, vagy az állatotthonok fenntartásához is hozzájárulhattak.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A BEAC kosarasai megkezdték az idényt

A BEAC sikereinek a szurkolók is egyre inkább örülnek a Gabányiban, most már lehet menni drukkolni az NB1-es lányoknak, akik október 3-án a DVTK ellen, hazai pályán kezdik meg a bajnokságot.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.