Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. csütörtök, Fábián, Sebestyén

Egészségnapot rendez a Szent Kristóf szakrendelő

Újbuda   |   2016, április 13 - 14:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Törődjön egészségével, címmel tartanak egészségnapot május 7-én a Szent Kristóf szakrendelőben, a  Fehérvári úton. Az eseményre díjtalan a belépés, ezen kívül az egészségügyi szűrések és mérések is ingyenesek.

Az egész családnak kínál egészségügyi programokat május első szombatján a Szent Kristóf szakrendelő. Lesz például koleszterinszűrés, vércukormérés, férfiaknak PSA szűrés és tanácsadás, bőrgyógyászati anyajegyszűrés, nyaki nagyerek UH szűrése, nőgyógyászati szűrés, csontsűrűség mérés, hallásvizsgálat, felnőtt és gyermek allergiaszűrés, szájüregi daganatok szűrése, neuropátiás szűrés, makuladegeneráció szűrése, zöldhályog és száraz szeműség szűrése, gyermek szemészeti szűrés, gyermek fogászati szűrés, gyermek ortopédiai szűrés. Ezeken kívül lesz vérnyomásmérés, dr. Schüszler féle arcdiagnosztika, légzésfunkciós vizsgálat valamint számítógépes talpvizsgálat is.
Ismeretterjesztő előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők az az ionizáló és egyéb sugárzások emberi szervezetre gyakorolt hatásáról, a cukorbetegségről, a szorongásról és annak testi tüneteiről, valamint a gyermekkori ortopédiai vizsgálatokról.
Helyszín: Szent Kristóf Szakrendelő (Fehérvári út 12.)

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.