Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 1. csütörtök, Malvin

Éjszakánként pótlóbusz jár a 6-os villamos vonalán

Újbuda   |   2015, augusztus 3 - 13:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hétfőtől csütörtökig karbantartási munkálatok miatt pótlóbuszok közlekednek a 6-os villamos teljes vonalán éjszakánként.

Hétfőtől csütörtökig karbantartási munkálatok miatt pótlóbuszok közlekednek a 6-os villamos teljes vonalán éjszakánként. A pótlóbusz 6-os jelzéssel mind a három éjszakán 23:30 és 4:30 között viszi az utasokat. A villamospótló a Széll Kálmán tér M végállomástól a Móricz Zsigmond körtér M felé a villamossal lényegében megegyező útvonalon halad.

A 6-os villamos 2011 májusa óta folyamatosan 0–24 óráig közlekedik, azonban a vonal infrastruktúráján a szükséges karbantartási munkákat rendszeresen elvégzik.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.