Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 24. szombat, Bertalan

Főkapitányi elismerés a rablók elfogásáért

Újbuda   |   2014, július 29 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbudai rendőrt és polgárőrt jutalmazott Bucsek Gábor rendőr dandártábornok, budapesti rendőrfőkapitány. Elismerésüket azért kapták mert csoportos rablás elkövetőit fogták el a Kosztolányi Dezső téren.

Június 6-án a Hamzsabégi út menti sétánynál három fiatal két rablást is elkövetett, majd elmenekült. Másnap éjszaka Tamás Ildikó rendőr őrmester, a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és Mészáros Csaba, a Lágymányosi Polgárőrség elnöke közös járőrszolgálata során három gyanús alakra figyelt fel a Kosztolányi Dezső téren. A fiatalokra ráillett a rablásnál kapott személyleírás. Az elkövetőket feltartóztatták a járőrök.

Mészáros Csaba jutalmul egy Police karórát vehetett át július 28-án a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

(Fotó: BRFK)

Lánglovagok Hírügynökség

Főkapitányi elismerés a rablók elfogásáért

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Szombaton kezdődhet az aláírásgyűjtés  

Pénteken nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.