Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 2. kedd, Lujza

Fonó: ismét a legjobb magyar márkák egyike

Újbuda   |   2019, november 15 - 13:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Harmadszor is Magyar Brand lett a Fonó. A Budai Zeneház Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában nyerte el a díjat. A Magyar Brands program tizedik éve díjazza a magyar vállalkozásokat képviselő márkákat.

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága rendkívül összetett módon választotta ki a díjzottakat. A jelölt márkáknál értékelték az identitást, amely a márka kötődését jelenti az országhoz, a reputációt, ami a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében, valamint a márkaépítés szemponját is. A Kiváló Fogyasztói Márka esetében további szempont volt a tradíció, az ismertség és a kedveltség.

Fonót eddig 2015-ben, majd 2018-ban díjazta a Magyar Brands program, 2019-ben harmadik alkalommal kapták meg a rangos elismerést. Horváth László a zeneház igazgatója sajtónyilatkozatában elmondta: figyelemmel követik a zenei piacot, kutatják az autentikusat és a népszerűt, nyitott szemmel járunk, hogy felismerjék a jövő tehetségeit, továbbá az üzleti szempontakat is figyelembe veszik.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Megújul a Dzsungel játszótér  

A mai naptól, március 1-től a tervek szerint júniusig komplex felújítás miatt átmenetileg zárva van a Dzsungel játszótér.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.