Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. hétfő, Fábián, Sebestyén

Forgalmi változások a Petőfi híd felújítása miatt

Újbuda   |   2017, október 31 - 10:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bertalan Lajos utcát lezárják, az Egry József utca egyirányúsítása megfordul.

Újbudán a Műegyetem rakpart (Bertalan Lajos utca - Petőfi híd déli lehajtó) és a Petőfi híd budai fel- és lehajtó ágainak felújítási munkáin 2017. 09. 21-én bevezetett forgalomtechnikai ütemben 2017. 10. 30-án az alábbi változtatások történnek:

A Bertalan Lajos utcát a Műegyetem rakpart irányából lezárják. A Bertalan Lajos utca Műegyetem rakpart – Stoczek utca közötti szakasza a Stoczek utca felől lesz megközelíthető.

Az Egry József utca egyirányúsítása a Bertalan Lajos utca lezárása miatt megfordul, tehát az Egry József utca Műegyetem rakpart és Stoczek utca közötti szakasza a Stoczek utca felé lesz egyirányú.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Együttműködés az Auchan áruházzal  

Újbuda Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján javítsa a hátrányos helyzetű, nehézségekkel küzdő lakosok életminőségét. Ennek jegyében kötött egyezséget az Auchan Magyarországgal, a megállapodást László Imre polgármester és Balázs Ildikó, az üzletlánc Savoya parki áruházának igazgatója írta alá.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.