Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 11. kedd, Zsuzsanna, Tiborc

Hallgatói Startup pályázatot hirdet Újbuda

Újbuda   |   2014, október 9 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Innovatív ötleteken alapuló, startup vállalkozások létrehozására, támogatására hirdetett pályázatot Újbuda Önkormányzata. Ezen minden 35 év alatti, a kerületben campusszal rendelkező egyetem graduális vagy posztgraduális képzésén résztvevő hallgató indulhat.

A kétkörös pályázat feltétele, hogy a hallgatói ötleteken alapuló vállalkozások a XI. kerületben jöjjenek létre, de kivétel nélkül mindenkitől olyan elképzelést várnak, melyet piaci termékekké lehet formálni.

A négy millió forintos összdíjazású tendereztetés témájában nincs megkötés, az azonban fontos, hogy részletes pénzügyi tervet is tartalmazzon. A benyújtás határideje: 2014. november 9. A pályázati kiírás elérhető a www.ujbuda.hu oldalon.

Újbuda

Hallgatói Startup pályázatot hirdet Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Lakossági riasztó végpontok ellenőrzése

A Dél-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai 2020. augusztus 13-19. között végzik a kerületben található lakossági riasztó végpontok (veszélyt jelző szirénák) időszakos ellenőrzését, próbáját.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.