Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 17. vasárnap, Antal, Antónia

Junior Ki Mit Tud Újbudán

Újbuda   |   2020, június 9 - 13:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

A járványhelyzetre való tekintettel az idei Junior Ki Mit Tud online formában fog megrendezésre kerülni.

Idén is hat és húsz év közötti újbudai gyereknek és fiataloknak rendeznek tehetségkutató versenyt a Gazdagréti Közösségi Házban. Jelentkezni előadó- és alkotóművészeti kategóriákban lehet szeptember 30-ig.

„Ha már elmúltál 6 éves, de még nem töltötted be a 20-ik éved, itt élsz vagy tanulsz a kerületben, akkor ne habozz, téged is várunk, hogy megmutathasd milyen tehetséges vagy!” – ezzel a felszólítással indít a Junior Ki Mit Tud felhívása.

Előadóművészetben kategóriánként mindenki egy produkciót mutathat be, alkotóművészetben pedig kategóriánként egy pályaművet adhat le. A versenyre nevezés feltétele a kitöltött jelentkezési lap beküldése, de tizennyolc év alattiaknak szülői beleegyező nyilatkozatra is szükségük lesz.

A jelentkezési határidő szeptember 30.

Az előadóművészeti produkciókat minden kategóriában szakmai zsűri előtt kell majd bemutatni, ezek időpontjai:
2020. október 3. ének zene, hangszeres zene, tánc
2020. október 10. vers és próza, stand up comedy, Illuzionista/bűvész
2020. október 17. pótválogató

Az alkotóművészeti pályaműveket október 26 és október 30. között lehet leadni online  gkh@ujbuda.hu , a tárgy mezőbe beírva, hogy JKMT jelentkezés, vagy a Gazdagréti Közösségi Házban (1118 Budapest, Törökugrató utca 9.). A határidőn túl érkezett alkotásokat nem veszik figyelembe.

A díjátadóra és a nyertes alkotásokból nyíló kiállításra november 13-án kerül sor, amelyre a nyertes pályázókat meghívják (kivéve: Videó/Film, Vers-, mese- és prózaírás, mert ők az előadóművészeti gálára kapnak meghívót).

A Ki Mit Tud leírása, a jelentkezési lap, valamint a szülői nyilatkozat elérhető a következő linken:

https://kultura.ujbuda.hu/node/48514/revisions/98960/view

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Sajtóközlemény  

Újbuda polgármestere feljelentést tett az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkárának korábbi ügyében

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.