Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. csütörtök, Előd

Keresi az év autóbusz- és trolibuszvezetőjét a BKK

Újbuda   |   2016, augusztus 4 - 12:16
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az utasok segítségével keresi 2016 legjobb autóbusz- és trolibuszsofőrjét a BKK. A jelöltekre augusztus 14-éig lehet szavazni a Budapesti Közlekedési Központ honlapján.

A versenyre azok a Budapesten közlekedő buszokat és trolibuszokat vezető munkatársak nevezhettek, akiknek 2015. január elseje óta nem volt balesetük saját hibájukból, és nem érkezett megalapozott utaspanasz sem a munkájukra. A versenyben a BKK szolgáltatói, azaz a BKV Zrt., a VOLÁNBUSZ Zrt. és a VT-Arriva Kft. munkatársai vesznek részt. A 29 autóbusz-, és 4 trolibuszvezetőről készült rövid bemutatkozás a BKK honlapján érhető el, ahol a jelöltek nevére kattintva, az e-mail-cím megadásával, augusztus 14-éig lehet szavazni. A legtöbb szavazatot gyűjtő 6 buszvezetővel és 2 trolivezetővel bemutatkozó kisfilm készül, amelyekre a verseny második fordulójában a BKK Facebook-oldalán lehet szavazni augusztus végétől.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra Bakai-Nagy Zitával  

2020október2816:00
»
2020október2817:00

A soron következő online fogadóórát Bakai-Nagy Zita alpolgármester tartja. Már most feltehetik kérdéseiket Messenger üzenetben, illetve a fogadóóra élő közvetítése idején kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.