Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 6. hétfő, Csaba

Libegőzzön éjszaka!

Újbuda   |   2019, augusztus 22 - 12:08
Nyomtatóbarát változatSend by email

Éjszakai Libegőzést szervez augusztus 31-ére a BKV Zrt. A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2000 forintos retúrjeggyel lesz látogatható.

Már megvásárolhatók az Éjszakai Libegőzés elővételes jegyei, de a rendezvény idején a Zugligeti Libegő völgyállomásán is lesz lehetőség jegyvásárlásra. A három év alatti gyerekek díjmenetesen utazhatnak.

Elővételre a következő helyeken van lehetőség:

  • Zugligeti Libegő völgy- és hegyállomásán, nyitva tartási időben, 10:00-tól 19:00-ig,
  • Deák téri Múzeumban, nyitva tartási időben. Cím: 1052, Budapest Deák Ferenc téri metró aluljáró

A 2019. július 20-i hasonló eseményen fel nem használt jegyek is érvényesek az Éjszakai Libegőzésre.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Átadták a Pro Urbe Újbuda és Pro Communitate Újbuda díjakat  

Rangos kitüntetéssel ismerte el az önkormányzat a kerület fejlődéséért, az újbudaiak életkörülményeinek javításáért, szellemi és anyagi javainak gyarapításáért végzett több évtizedes munkát. Az elismeréseket a B32 Galéria és Kultúrtérben adták át július 2-án.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.