Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 25. hétfő, Orbán

Meghosszabbította az októberi bérletek érvényességét a BKK

Újbuda   |   2016, november 4 - 08:13
Nyomtatóbarát változatSend by email

November 7-én 24 óráig lehet használni az októberre szóló - november 3-áig, 4-éig vagy 5-éig érvényes - BKK bérleteket.

A hosszú hétvégére és az iskolai szünetre tekintettel november 7-én is elfogadják a BKK járatain azokat a bérletek, amelyek lejárati dátuma november 3., 4. vagy 5. A Budapesti Közlekedési Központnak ezzel az a célja, hogy a havi bérleteket használóknak kényelmes és zökkenőmentesen legyen a novemberi bérlet megvásárlása. A hosszabb érvényességi idő valamennyi havi bérletre vonatkozik, azok teljes árú és kedvezményes változataira egyaránt.

A BKK szerint nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a bérletvásárlást, amit sokan várhatóan az őszi szünet és a szabadságolások utánra hagynak, azaz célszerű a vásárlást korábbra időzíteni. Bérletvásárlásra valamennyi bérletpénztárban és ügyfélközpontban, illetve a 356 jegy- és bérletkiadó automatánál is lehetőség van.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.