Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 26. hétfő, Anna, Anikó

Megújult a Bóbita Bölcsőde

Újbuda   |   2021, június 1 - 10:45
Nyomtatóbarát változatSend by email

A család pótolhatatlan – tartja Unger Katalin intézményvezető, s ez a Bóbita Bölcsőde dolgozóinak is a hitvallása. Ennek ellenére vagy talán éppen ezért elengedhetetlen, hogy otthonos, családcentrikus bölcsődék létesüljenek vagy ennek szellemében újuljanak meg.

A mai naptól már a Bóbita Bölcsőde új szárnyának két csoportszobája, sószobája, illetve terasza is hozzájárul ahhoz, hogy a kisgyermekekből kiegyensúlyozott, kreatív felnőttek válhassanak. Erről az átadást követő bejáráson az intézményvezető, valamint Schmidka Istvánné bölcsődevezető társaságában Orosz Anna alpolgármester és Görög András képviselő is meggyőződhetett.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Befejeződik a Vahot utcai rendelő teljes felújítása

A korábbi években már sikerült az épületegyüttes tetőszerkezetét rendbehozni, megújítani a fűtési és hűtési rendszert, és az akadálymenetes mosdó kialakítása is megtörtént. Legutóbbi a gyermekorvosi épületrészt alakították át, amelyben a védőnői szolgálat munkaszobái, az anyatejgyűjtő állomás, és személyzeti kiszolgáló helyiségek kaptak helyet.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.