Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 5. szerda, Krisztina

Megújult az Erste Bank Bartók Béla úti fiókja

Újbuda   |   2017, október 11 - 14:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Átadták az Erste felújított Bartók Béla úti fiókját, a pénzintézet letisztult, minimalista környezetben, modernizált technikai megoldásokkal várja az ügyfeleket a Móricz Zsigmond körtér szomszédságában október 16-tól.

Az Erste Bank által a „jövő fiókjának” titulált, felújított Bartók Béla utcai pénzintézetben nyitott térben, pultsorok nélkül szolgálják ki az ügyfeleket október 16-tól. Az ügyintézés felgyorsul és leegyszerűsödik, az adminisztrációra fordított idő jelentősen lecsökken – ígérte az újranyitás alkalmával Harmati László, a hitelintézet lakossági területért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az új koncepció szakít a hivatali jelleggel és a hagyományos berendezéssel. Sorszámhúzó automata, pultok és asztali számítógépek nincsenek; a tanácsadók laptoppal, titkosított wifi hálózaton keresztül érik el a bank informatikai rendszerét. Bár az ügyfeleknek már egy ideje rendelkezésre állt internetes kapcsolat a bankfiókban, mostantól azonban olyan nagy biztonságú hálózat működik, amelyen a belső rendszerek is elérhetők. Az ügyfelet egy alkalmazott irányítja a megfelelő kollégákhoz, a gyorsabb tranzakciókat az önkiszolgáló zónában lehet bonyolítani, a tanácsadók pedig bárhol az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Az Ersténél 2018 második negyedévétől megszűnik a papír alapú ügyintézés, a számlanyitás digitálissá válik, a fióki működés középpontjába a pénzügyi tanácsadás kerül. - A digitalizálás és a személyes tanácsadás nem mond ellent egymásnak – hangsúlyozta kérdésünkre Harmati László. Szerinte a lakosság anyagi helyzetének javulásával, előtérbe kerül az öngondoskodás, a megtakarítás, a családi kassza megalapozása és gyarapítása, amelyhez – úgy véli - személyes találkozókra van szükség. A bizalmasabb jellegű beszélgetések az öt kis tárgyaló egyikében folyhatnak majd a Bartók Béla úti bankfiókban.

A modernizálandó fiókok közül nem véletlenül esett a választás a Bartók Béla útira: Újbudán, mint Budapest legnagyobb kerületében, a Gellért Szálló és a Móricz Zsigmond körtér közötti terület fejlődik legdinamikusabban, a kultúra és a pénz világa sokakat vonz a környékre, és a közlekedési csomópontok közelsége is e fiók felújítását indokolta – ismertette Csáki Richárd, az Erste fiókhálózat és prémium szegmens igazgatója.

T. K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Párakapu, árnyékoló és ivóvíz a kormányhivatali ügyintézésre váróknak  

Aki járt mostanában hivatalos ügyet intézni a Kormányablaknál, tudja, hogy esetenként kígyózó sorok is állnak a Bocskai úti épület előtt a hőségben. Újbuda Önkormányzata éppen ezért saját költségén árnyékolót, párakaput és ballonos ivóvizet helyezett ki a Kormányhivatal bejárata elé, hogy enyhítsék a kánikula hatásait, javítsák a sorban állók komfortérzetét.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.