Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 26. kedd, Dömötör

Mikulást ünnepeltek az újbudai ovisok és iskolások

Újbuda   |   2014, december 8 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mikulás alkalmából a kerület vezetői is meglátogatták az újbudai óvodákat, iskolákat és apró ajándékokkal lepték meg a gyerekeket. A legkisebbek énekszóval és mondókával, a nagyobbak táncbemutatóval készültek a december 5-i ünnepségre.

Hoffmann Tamás polgármester, Király Nóra alpolgármester és Simicskó István országgyűlési képviselő a Gárdonyi Géza Általános Iskolába, az Ezüstfenyő, a Nyitnikék, a gazdagréti Pitypang, a Keveháza valamint a Pajkos utcai óvodába látogatott Mikulás napja alkalmából. A polgármester elmondta, így segítik az ünnepekre való ráhangolódást.

Minden helyszínen ajándékcsomagokat és csokit adtak a gyermekeknek, aki pedig műsorral fogadták a vendégeket. A legtöbb intézményben ünnepi versekkel, mondókákkal és körjátékokkal készültek, az iskolások zenés-táncos produkciókat mutattak be.

T.D. - ÚjbudaTV

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbudán biztonságosabb lett az élet  

Régi hagyomány a kerületben, hogy az önkormányzat díjazza a közbiztonság területén dolgozók kimagasló munkáját. Október 18-án Hintsch György közbiztonságért felelős alpolgármester
és Varga Gergő közbiztonsági tanácsnok adta át.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.