Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 9. kedd, Franciska, Fanni

Munkálatok zajlanak a Bocskaiban

Újbuda   |   2014, augusztus 1 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bocskai István Általános Iskolában jelentős felújítási munkálatok zajlanak, vizesblokkok kapnak új külsőt, és a vívóterem is megszépül.

A Bocskai István Általános Iskolában a nyáron folytatódott a vizesblokkok felújítása és elkezdődött a vívóteremé is, hogy az iskola országos versenyeken is hírnevet szervett vívói méltó körülmények között edzhessenek. - Nemrég a vívószövetség támogatásával kicseréltük az elektromos vezetékhálózatot, az önkormányzat pedig most felújítja a terem aljzatát és leszigetelik a falakat is – számolt be a munkálatokról Gorka Szabolcs, az iskola igazgatója.

Felújítják a tankonyhát is, ahol - hasonlóan a könyvtárhoz - bontott tanórákat tartanak majd a gyereklétszám növekedése miatt. A 16 osztályra tervezett iskolában idén szeptemberben 17 osztály indul.

T.D. - ÚjbudaTV

Munkálatok zajlanak a Bocskaiban

Munkálatok zajlanak a Bocskaiban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

NYILATKOZAT  

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata elkötelezett a nemek közötti béregyenlőtlenség felszámolásában, ezért 2020 tavaszán csatlakozott az Amnesty International #EgyLépésselKözelebb kezdeményezéséhez.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.