Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 18. kedd, Arnold, Levente

Műszaki hiba az Újbuda TV-nél

Újbuda   |   2019, június 7 - 17:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Egy műsorkijátszó berendezés meghibásodása miatt szünetel a kerületi kábeltévé adásának sugárzása. A hiba elhárításán dolgozik a szakszerviz, amint elkészül a javítás, az Újbuda Televízió műsora ismét elérhető lesz a megszokott módon. Figyelemmel arra, hogy e heti adásunkat emiatt jóval rövidebb ideig tudtunk sugározni, a jövő héten megismételjük azt, a friss hírek és műsorok mellett.

Addig is, az Újbuda TV műsorai elérhetők youtube csatornánkon (https://www.youtube.com/user/ujbuda), ahol most is hozzáférhetők a heti műsorok.
Köszönjük szíves megértésüket!
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Fókuszban a távfűtés korszerűsítése  

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében, a 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és 2020 március 31 között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.