Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 18. vasárnap, Ilona

Műszaki hiba az Újbuda TV-nél

Újbuda   |   2019, június 7 - 17:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Egy műsorkijátszó berendezés meghibásodása miatt szünetel a kerületi kábeltévé adásának sugárzása. A hiba elhárításán dolgozik a szakszerviz, amint elkészül a javítás, az Újbuda Televízió műsora ismét elérhető lesz a megszokott módon. Figyelemmel arra, hogy e heti adásunkat emiatt jóval rövidebb ideig tudtunk sugározni, a jövő héten megismételjük azt, a friss hírek és műsorok mellett.

Addig is, az Újbuda TV műsorai elérhetők youtube csatornánkon (https://www.youtube.com/user/ujbuda), ahol most is hozzáférhetők a heti műsorok.
Köszönjük szíves megértésüket!
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Augusztus 20. - forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell készülni  

Az augusztus 20-ai rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra, lezárásokra kell készülni péntektől szerdáig a főváros több kerületében. Kedden a délutáni körmenet és az esti tűzijáték miatt több forgalmas útszakaszt lezárhatnak - közölte a rendőrség a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a korlátozások az I., a II., az V., a IX., a XI. és a XIII. kerületet érintik.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.